DIENSTEN

Verkoop

Vo2

Zonder zorgen uw huis verkopen? Wij ontzorgen!
Wij begrijpen dat een verhuizing een enorme impact kan hebben, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het uit handen nemen van uw zorgen op dat gebied. Wij geloven niet in "doe-het-zelf pakketten" en werken daarom nadrukkelijk als full service makelaarskantoor.
Wilt u maximaal onderhandelingsresultaat, vaste contactpersonen, korte lijntjes en vooral heldere en eerlijke communicatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Interieur styling

Vo2

Een fijn huis helpt balans te vinden in de drukke levens. Uw VO2 makelaar ervaart met regelmaat dat potentiele kopers niet kunnen inschatten hoe een woning eruit kan gaan zien als deze anders gestyled zou zijn. Ieder interieur vraagt om een andere manier van afstylen. Wij kunnen u daarbij ook adviseren.

Taxatie

Vo2

Voor de financiering voor uw nieuwe woning, het oversluiten van een bestaande hypotheek of het verhogen van een bestaande hypotheek ten behoeve van een verbouwing of verbetering van uw woning heeft u een taxatie nodig. Neem contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag!